06 28 62 08 01

info@egostreling.nl

De workshop voor het creëren van een groep blije mensen!

Hoe geef je een goed compliment? Waarom is het belangrijk om regelmatig je waardering uit te spreken? En wat maakt het zo moeilijk om een compliment te ontvangen? In de Complimentenworkshop krijg je tips en trucs voor het geven van een goed compliment en gaan we in gesprek over wat een positieve benadering oplevert. Maar vooral gaan de deelnemers heel veel complimenten geven en ontvangen.

In deze interactieve workshop gaan we ongegeneerd kijken naar elkaars leuke eigenschappen. Een kwestie van écht goed kijken en oprechte aandacht voor elkaar. Niet voor iedereen direct even gemakkelijk, daarom bouwen we het met behulp van speelse oefeningen langzaam op. Want het is niet alleen leuk om complimenten te krijgen, maar ook om ze te geven!

De bijeenkomst heeft een positieve insteek, waardoor alle deelnemers met een blij gevoel de deur uit gaan en dit gevoel ook steeds weer kunnen oproepen. Het werkt zowel voor groepen waar iedereen elkaar goed kent als bij groepen waarbij het ijs nog gebroken moet worden, en is daarom geschikt voor bijvoorbeeld teambuilding, een bedrijfsuitje of een netwerkbijeenkomst.

Praktisch:
Wat: Een interactieve workshop over hoe je een goed compliment geeft en waarom dit belangrijk is.
Effect: Een positieve sfeer in de groep met meer waardering voor elkaar.
Groepsgrootte:
 8 tot 30 personen, grotere groepen in overleg
Duur: 1,5 uur
Tarief: Op aanvraag

Meer weten of speciale wensen? Neem contact met ons op.
Naast de Complimentenworkshop geven we nog meer positieve workshops, zie de website positieveworkshops.nl.

‘Een heel positieve workshop, zowel geven als ontvangen van complimenten was heel fijn. Iedereen ging weg met een grote glimlach.’

‘Het wordt allemaal zo heerlijk positief gebracht. Door jullie houding voel je je heel snel op je gemak. Je wordt echt blij van deze workshop.’

‘Heerlijk om zo naar nieuwe mensen te kijken. En zo leer je jezelf ook beter kennen.’