06 28 62 08 01

info@egostreling.nl

Zet je gasten in het zonnetje met een originele act

Egostrelen is een act die wordt ingezet op evenementen, congressen, feesten en festivals. Onze complimentendames vertellen de gasten uitgebreid wat er allemaal voor moois aan ze te zien is, zowel van buiten als van binnen. We noemen zo’n sessie ook wel een schoonheidsbehandeling voor de binnenkant. Na zo’n uitgebreide complimentensessie voel je je als herboren en straal je van geluk!

Met Egostreling op je evenement krijgen de gasten een waardevolle en unieke ervaring. De kracht zit hem in de oprechtheid. We presenteren onze act met een knipoog, maar de complimenten zijn altijd gemeend. Na ruim tien jaar ervaring zijn we in staat om direct de kern van de persoon tegenover ons te zien.
Mensen zijn dan ook vaak oprecht geraakt door onze sessies. Zo zorgt een korte boost van
oprechte aandacht en waardering voor een positieve sfeer die aanstekelijk werkt.

Je kunt Egostreling boeken voor iedere gelegenheid. Er is veel mogelijk en we hebben ervaring met zowel formele als informele evenementen. Neem gerust contact met ons op voor meer informatie.

Praktisch
Wat: Twee of drie Egostrelers geven uw gasten persoonlijke complimentensessies. We kunnen rondlopen tussen de gasten, of een ‘troon’ inrichten waar de gasten plaatsnemen voor een uitgebreide sessie.
Effect: Stralende gasten en daarmee een positieve sfeer op uw evenement.
Duur: 1 tot 2,5 uur
Tarief: Op aanvraag

Extra mogelijkheden:

  • Egostrelers delen ook kaartjes uit met handgeschreven persoonlijke complimenten
  • Gasten worden aangemoedigd om elkaar een welgemeend compliment te geven, al dan niet op een kaartje.
  • Gasten delen hun positieve boodschappen en ervaringen op het evenement, door deze bijvoorbeeld met stiften op een bord te schrijven. Dit vereeuwigde positieve bord kan na afloop mee naar huis genomen worden.
  • Speciaal thema? We verwerken het in onze outfits of in de act zelf.

Naast Egostrelen is er nu ook de zonnige toilet act ‘Toiletverlichting’, nieuwsgierig? Kijk dan hier. Vind je het leuk om Egostreling te volgen? Wij zitten ook op facebook.