06 28 62 08 01

info@egostreling.nl

De workshop voor gelukkige(re) collega’s!

Wat is nu eigenlijk geluk? En hoe werkt geluk precies? In deze workshop behandelen we het thema geluk en laten we je door middel van interactieve oefeningen zelf ervaren wat je kan doen om gelukkiger te worden en te blijven. Zowel privé als op de werkvloer. Als klap op de vuurpijl hebben we een aantal tips om het vakantiegevoel vast te houden zodra het werk weer is begonnen. 

Gelukkige werknemers zijn gemotiveerde werknemers, wie wil dit nu niet? Maar geluk heeft voor iedereen een net even andere betekenis. Op basis van de inzichten uit de positieve psychologie vertellen we wat geluk precies is en welke factoren de geluksbeleving beïnvloeden. En je krijgt tips en trucs waarmee je gelijk aan de slag kunt om je eigen geluksniveau te verhogen. 

Na afloop van deze workshop heb je met behulp van een aantal speelse oefeningen ontdekt wat ons nu precies gelukkig(er) maakt en hoe we dit vast kunnen houden. Ook na de vakantie. Daarnaast geven we een aantal zeer bruikbare tips mee om te blijven oefenen.

Praktisch:
Inhoud: Op luchtige wijze inzicht in het thema geluk, met concrete oefeningen om zelf mee aan de slag te gaan.
Effect: Een blije sfeer in de groep, gemotiveerde werknemers
Groepsgrootte: 6 tot 20 personen (uitzonderingen mogelijk in overleg)
Duur: ca 1 uur
Tarief: Op aanvraag

Meer weten of speciale wensen? Neem contact met ons op.
Naast de Geluksworkshop geven we nog meer positieve workshops, zie de website positieveworkshops.nl.