06 28 62 08 01

info@egostreling.nl

Complimenten en positiviteit voor elke gelegenheid

Naast workshops biedt Egostreling in de randstad ook verschillende acts en activiteiten, afhankelijk van uw wensen, het aantal gasten en de invulling van het evenement.

Al onze acts kunnen we coronaproof of online aanbieden. Bij onze acts zoals Egostreling en Toiletverlichting houden we zelf altijd ruim afstand en we kunnen indien gewenst een spatscherm in onze vrolijke outfits verwerken.

Hieronder een aantal mogelijkheden op een rijtje.

Egostrelen


Twee of meer complimentendames trakteren uw gasten op uitgebreide persoonlijke egostreling-sessies. Het resultaat? Stralende gasten en een positieve sfeer op het evenement.
Meer informatie

© Photography by Eventpixels

Toiletverlichting

Een boost van positiviteit op de toiletten! De bezoeker wordt overladen met complimenten en laat zelf een positieve boodschap achter op het toilet. Zo wordt de toiletruimte ‘verlicht’ met blije boodschappen!
Meer informatie

Positieve ontvangst dames

Bij de ontvangst van uw evenement worden de gasten positief ontvangen en met complimenten overladen. Dit kan eventueel gecombineerd worden met bijvoorbeeld het uitdelen van een welkomstdrankje. Zo zit de sfeer er gelijk goed in!
Meer informatie

Maatwerk

Het thema van de bijeenkomst verwerken in de act? Speciale wensen met betrekking tot onze outfits? Een andere positieve act nodig? wij bieden ook maatwerk en denken graag mee op basis van uw specifieke wensen.
Meer informatie 

Wil je een boeking plaatsen of meer informatie opvragen? Neem dan contact met ons op