06 28 62 08 01

info@egostreling.nl

Een snelle boost van positieve energie op de werkvloer

Werknemers in het zonnetje zetten, op een originele manier behaalde successen vieren, of in korte tijd de sfeer tussen collega’s verbeteren? Wat het doel ook is, het aanbod van positieve workshops zorgt gegarandeerd voor een boost van positiviteit op de werkvloer.

Al onze workshops kunnen we coronaproof aanbieden. Uiteraard garanderen we bij onze workshops anderhalve meter afstand. Al onze workshops zijn ook online mogelijk. 

De positieve workshops die wij aanbieden zijn:

Complimenten workshop

In deze workshop gaan we ongegeneerd kijken naar elkaars leuke eigenschappen. Niet voor iedereen direct even gemakkelijk, daarom bouwen we het met behulp van speelse oefeningen langzaam op. Want het is niet alleen leuk om complimenten te krijgen, maar ook om ze te geven!

Geluksworkshop

Wat is nu eigenlijk geluk? En hoe werkt geluk precies? In deze workshop behandelen we het thema geluk en laten we je door middel van interactieve oefeningen zelf ervaren wat je kan doen om gelukkiger te worden en te blijven. Zowel privé als op de werkvloer. En je krijgt tips voor een doorlopend vakantiegevoel, ook als je gewoon aan het werk bent.

Successen vieren

In de waan van de dag is er niet altijd tijd om stil te staan bij behaalde successen. We zijn geneigd om te kijken naar wat er niet goed gaat, terwijl het juist zo belangrijk is om ook te benoemen wat er wel goed gaat. In deze workshop gaan we een uur lang op zoek naar kleine en grote successen, en die ook met elkaar vieren.

Brag-workshop

Claim je succes! Durf jij vol trots over je talenten te praten? Of maak je jezelf vaak kleiner dan je bent? De Brag-workshop gaat over het zichtbaar maken van je prestaties en over stoppen met zelfonderschatting. We gaan in een veilige setting oefenen met het schaamteloos benoemen van waar jij goed in bent, bespreken het belang van zichtbaarheid, we vieren elkaars successen en je krijgt tips om beter te onderhandelen.

Complimenten speeddates

Met de Complimenten speeddates zetten we in heel korte tijd een positieve sfeer neer in een groep. De deelnemers gaan elkaar in sessies van een paar minuten zoveel mogelijk complimenten geven. Man of vrouw, jong of oud, bekend of onbekend, wie er ook tegenover je zit, er is altijd wel iets moois te zien.

Maatwerk

Speciale wensen voor een workshop, binnen een thema of voor grote groepen? Wij denken graag met je mee over een oplossing op maat.

Wil je meer weten over de mogelijkheden? neem dan contact met ons op.