06 28 62 08 01

info@egostreling.nl

De kracht van positiviteit

Egostreling is opgericht door Merel van Gijzel en Hannah van der Rest. Samen met een ervaren team bieden zij workshops en acts aan voor bedrijven, evenementen, congressen, feesten en festivals, met als basis altijd het verspreiden van positiviteit.

Positieve psychologie
Egostreling is begonnen met het verspreiden van complimenten. We merkten dat het effect van een enkel raak compliment enorm kan zijn. Van daaruit verdiepten we ons verder in de ideeën achter de positieve psychologie en ontwikkelden meerdere workshops en acts met deze principes. Inmiddels hebben we ruim tien jaar ervaring en zetten we binnen een handomdraai een positieve sfeer neer.

Acts en workshops
We hebben diverse theatrale acts ontwikkeld waarbij ons team van complimentendames de gasten op je evenement binnen no time laten stralen. In onze workshops ga je zelf aan de slag met het verspreiden van positiviteit. Alle workshops hebben een andere insteek, maar er ontstaat altijd binnen no time een energieke en blije stemming bij de deelnemers. Dit is dan ook een goed middel om snel een hechte sfeer neer te zetten binnen een groep.

Voor elke gelegenheid
Zowel onze acts als onze workshops zijn geschikt voor uiteenlopende gelegenheden met de meest verschillende doelgroepen: de kracht van positiviteit werkt voor iedereen. Wij worden vaak ingezet tijdens bedrijfsuitjes, teamdagen, feesten of op congressen. Maar ook gewoon bij jou op kantoor kunnen we mensen blij maken. We houden graag rekening met jouw specifieke wensen.

Hoe het begon
‘Hoe komen jullie op dit idee?’ Die vraag wordt ons vaak gesteld. Egostreling is ontstaan op Koninginnedag 2009 in Amsterdam, waar we complimenten uitdeelden op de Vrijmarkt. Dat was zo’n succes dat we er mee verder wilden. Al snel stonden we op feesten en festivals met de act en ook de zakelijke events wisten ons te vinden. Inmiddels deelden we aan meer dan duizend mensen complimenten uit, en zijn we in staat om in één blik mensen te ‘lezen’ en precies te benoemen wat voor moois we zien.

Lees meer over onze mogelijkheden of neem contact met ons op.