06 28 62 08 01

info@egostreling.nl

Iedereen kan complimenteren!

Bij de Complimenten-speeddate sessies ligt de nadruk op het in korte tijd elkaar zoveel mogelijk complimenten geven. Man of vrouw, jong of oud, bekend of onbekend, wie er ook tegenover je zit. Na een korte introductie wordt de groep in twee├źn gesplitst, tegenover elkaar geplaatst en mogen de deelnemers gedurende 1 minuut hun overbuurman overladen met complimenten. Daarna schuif je door naar de volgende persoon en krijgt men weer 1 minuut de tijd om complimenten te geven en te ontvangen.

Deze sessie duurt ongeveer 20 minuten en zorgt ervoor dat mensen in korte tijd even voor de leeuwen worden gegooid door zomaar tegenover iemand te zitten en diegene te moeten complimenteren. Door de speeddate vorm worden mensen losser en worden er snel nieuwe contacten gelegd. De ervaring is dat mensen heel blij worden van zowel het geven als van het krijgen van de complimenten en dat de deelnemers de speeddate sessie stralend van blijdschap verlaten.

Er kunnen meerdere sessies op een dag of avond gegeven worden. Deze korte workshop is geschikt in zowel formele als informele setting en zowel voor groepen mensen die elkaar (nog) niet kennen als voor groepen die elkaar wel kennen. Zeer geschikt voor een (bedrijfs-) feest, bruiloft, netwerkbijeenkomst, beurs of ander evenement.

Praktisch:
Wat: Korte sessies waarin de deelnemers elkaar in sessies van 1 minuut overladen met complimenten en dan doorschuiven.
Effect: In no-time een positieve losse sfeer, het ijs is gebroken en de deelnemers hebben veel lol gehad met elkaar.
Groepsgrootte: 8 tot 40 personen per sessie
Duur: 20 minuten per sessie
Tarief: Op aanvraag

Wil je meer weten over de mogelijkheden voor de workshop ‘Complimenten speeddaten’?
Neem dan contact met ons op.